Виски Oban 14 0,7L + кутија

5,600 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 43%.
Енергетска вредност: 100 ml = 988 kj / 239 kcal
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Обан дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Oban 14 0,7L + кутија

5,600 ден

Кошница