Рум Zacapa Centenario 23 Solera Gran Reserva 0,7L + кутија

4,100 ден

Состав: алкохолен дестилат од шеќерна трска.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 1101 k j/ 266 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Ликорерас дестилерија.
Земја на потекло: Гватемала.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница