Ракија Жестока Земунска Вилјамовка 0,7L + Гратис чаша за ракија

770 ден

Состав: aлкохолен дестилат од круши.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 920 kj/220 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Ас-Груп Брус.
Земја на потекло: Србија.

Достапно

Ракија Жестока Земунска Вилјамовка 0,7L + Гратис чаша за ракија

770 ден

Кошница