Рум Bacardi Carta Blanca 1L

1,150 ден

Состав: алкохолен дестилат од меласа од шеќерна трска, квасец и вода.
Алкохол: 37,5%.
Енергетска вредност: 100 ml = 904 kj/216 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Бакарди Рум дестилерија.
Земја на потекло: Порторико.

Достапно

Рум Bacardi Carta Blanca 1L

1,150 ден

Кошница