Текила Sierra Silver 0,7L

850 ден

Состав: алкохолен дестилат од вебер агава (кактус).
Алкохол: 38%.
Енергетска вредност: 100 ml = 886 kj/212 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Сиера Унидас дестилерија.
Земја на потекло: Мексико.

Достапно

Текила Sierra Silver 0,7L

850 ден

Кошница