Џин Beefeater 1L

1,190 ден

Состав: алкохолен дестилат од 9 различни растенија меѓу кои: смрека, коријандер, бадеми, црвен портокал и лимонова кора.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj/221 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Бифитер дестилерија.
Земја на потекло: Англија.

Достапно

Џин Beefeater 1L

1,190 ден

Кошница