Рум Captain Morgan Original Spiced Gold 0,7L

850 ден

Состав: алкохолен дестилат од шеќерна трска.
Алкохол: 35%.
Енергетска вредност: 100 ml = 841 kj/201 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Капетан Морган Рум дестилерија.
Земја на потекло: Јамајка.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница