Bianchi Adore Grand Espresso 16 хартиени патрони

288 ден

Мелено кафе во патрон. Уникатен избор на висок квалитет на мешавина на Арабика од Централна и Јужна Америка и избрана африканска Робуста.

Состав: 80% арабика, 20% робуста

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Достапно

Bianchi Adore Grand Espresso 16 хартиени патрони

288 ден

Кошница