Bianchi Origins Guatemala 16 100% Arabica 16 хартиени патрони

320 ден

Изненадувачката арома на какао, горко-слаткиот лесен цитрусен вкус и најгустото кафе во цела Централна Америка се должат на специфичната микроклима на Антигва. Со надморска височина од над 1500 метри и богата вулканска почва, Антигва е еден од петте региони за производство на кафе со највисок квалитет на врвно кафе во светот. Мора да го пробате Bianchi Origins Guatemala!

Состав: 100% Арабика

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Достапно

Bianchi Origins Guatemala 16 100% Arabica 16 хартиени патрони

320 ден

Кошница