Кафе еспресо мелено Bianchi (Gold) Classic 250 гр. (20% Arabica/80% Robusta)

190 ден

Состојки: 80% Робуста, 20% Арабика.
Земји на потекло: Колумбија, Индија, Уганда.
ИНТЕНЗИТЕТ НА ПЕЧЕЊЕ: 3 од 5.
АРОМА: 3 од 6.

Достапно

Кафе еспресо мелено Bianchi (Gold) Classic 250 гр. (20% Arabica/80% Robusta)

190 ден

Кошница