Bianchi Dolce Gusto 100% Arabica Espresso 16 капсули

260 ден

Арома: тропско овошје, цитрус, јаткасти плодови, карамела, чоколадо.

Земји на потекло: Бразил, Колумбија, Хондурас

16 капсули компатибилни со системот Dolce Gusto®

Достапно

Bianchi Dolce Gusto 100% Arabica Espresso 16 капсули

260 ден

Кошница