Bianchi Origins Ethiopia Bio 100% Arabica 16 хартиени патрони

320 ден

Состав: 100% Арабика.

Тежина на еден хартиен патрон: 7 гр.

Димензија на еден хартиен патрон: 44 мм.

Пакување: 16 хартиени патрони.

Достапно

Bianchi Origins Ethiopia Bio 100% Arabica 16 хартиени патрони

320 ден

Кошница