Bianchi Dolce Gusto Hazelnut Aroma Espresso 100% Arabica 16 капсули

260 ден

Состав: 100% Арабика.

Арома: карамела, млечна чоколада, овошје, лешник.

Земја на потекло: Бразил

16 капсули компатибилни со системот Dolce Gusto®

Достапно

Bianchi Dolce Gusto Hazelnut Aroma Espresso 100% Arabica 16 капсули

260 ден

Кошница