Кафе еспресо зрно Bianchi Origins Brazil – Hazelnut 250 гр. (100% Arabica со природна арома на лешник)

319 ден

Состојки: 100% Арабика со природна арома на лешник.
Земја на потекло: Бразил
ИНТЕНЗИТЕТ НА ПЕЧЕЊЕ: 3 од 5.
АРОМА: 6 од 6.

Достапно

Кафе еспресо зрно Bianchi Origins Brazil – Hazelnut 250 гр. (100% Arabica со природна арома на лешник)

319 ден

Кошница