Кафе еспресо мелено illy classico 250 гр.

620 ден

Illy classico, класично печено кафе има долготрајна сладост и деликатни ноти на карамела, цвет од портокал и јасмин.

Достапно

Кафе еспресо мелено illy classico 250 гр.

620 ден

Кошница