Bianchi Nespresso Caffè Arte Costa Rica 10 капсули

190 ден

Состав: 100% Арабика.
Интензитет: 6
Капсулите се компатибилни за кафемати со Nespresso систем.
Пакување: 10 алуминиумски капсули за кафе.
Нето тежина: 55 гр., една капсула 5,5 гр.

Достапно

Bianchi Nespresso Caffè Arte Costa Rica 10 капсули

190 ден

Кошница