Bianchi Nespresso Caffè Arte Delicato 10 капсули

190 ден

Состав: 70% Арабика, 30% Робуста.
Интензитет: 7
Капсулите се компатибилни за кафемати со Nespresso систем.
Пакување: 10 алуминиумски капсули за кафе.
Нето тежина: 55 гр., една капсула 5,5 гр.

Достапно

Bianchi Nespresso Caffè Arte Delicato 10 капсули

190 ден

Кошница