Просеко Bottega Rose Gold 0,75L

1,850 ден

Нето: 0,75л.
Сорти грозје: Pinot Noir 100%.
Вид: пенливо суво вино.
Вински регион: Ломбардија.
Земја на потекло: Италија.

Достапно

Просеко Bottega Rose Gold 0,75L

1,850 ден

Кошница