Виски Jack Daniel’s Tennessee Travelers Sweet & Oaky 0,5L

1,950 ден

Состав: алкохолен дестилат од 80% пченка, 8% ‘рж и 12% јачменов слад.
Алкохол: 53,5%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1237 kj / 295 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,5Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Виски Jack Daniel’s Tennessee Travelers Sweet & Oaky 0,5L

1,950 ден

Кошница