Вино Bovin Chardonnay 0,75L

689 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво бело вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 8ºC – 10ºC

Сорти од грозје: 100% шардоне

Достапно

Вино Bovin Chardonnay 0,75L

689 ден

Кошница