Вино Bovin Muscat Temjanika 0,75L

710 ден

Нето: 0,75л.

Вид: полусуво бело вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 6ºC – 8ºC

Сорти од грозје: 100% мускат темјаника

Достапно

Вино Bovin Muscat Temjanika 0,75L

710 ден

Кошница