Вино Bovin Dissan Barrique 0,75L

1,100 ден

Нето: 0,75л.

Вид: барик суво црвено вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 12ºC – 14ºC

Сорти од грозје: 100% Вранец

Достапно

Вино Bovin Dissan Barrique 0,75L

1,100 ден

Кошница