Бурбон Woodford Reserve Distiller’s Select 0,7L

2,850 ден

Состав: алкохолен дестилат од пченка, ‘рж и јачмен слад.
Алкохол: 43,2%.
Енергетска вредност: 100ml = 989kj/236kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Вудфорд дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Бурбон Woodford Reserve Distiller’s Select 0,7L

2,850 ден

Кошница