Виски Dalmore 12 0,7L + кутија

4,880 ден

Состав: aлкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Далмор дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Dalmore 12 0,7L + кутија

4,880 ден

Кошница