Виски Bushmills Original 0,7L

890 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 937kj/224kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Олд Бушмил дестилерија.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Виски Bushmills Original 0,7L

890 ден

Кошница