Виски Bushmills Steamship 1L + лимена кутија

2,490 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 919kj/222kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во лимена кутија.
Произведува: Олд Бушмил дестилерија.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Виски Bushmills Steamship 1L + лимена кутија

2,490 ден

Кошница