Виски Chardu Amber Rock 0,7L + кутија

2,610 ден

Состав: aлкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Карду дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Chardu Amber Rock 0,7L + кутија

2,610 ден

Кошница