Виски Chivas Regal Mizunara 0,7L + кутија

3,990 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Чивас Бродерс.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Chivas Regal Mizunara 0,7L + кутија

3,990 ден

Кошница