CheAmore Decisio di Caffe MPS 15 капсули

285 ден

CheAmore Decisio di Caffe MPS 15 капсули
Одлична мешавина на Арабика и Робуста, која му дава на Deciso CheAmor di Caffè, интензивна арома и силен, одлучувачки вкус .
Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.
Пакување: 15 капсули.
Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).
Произведува: CheAmor di Caffe., Италија.

Достапно

CheAmore Decisio di Caffe MPS 15 капсули

285 ден

Кошница