CheAmor Pregiato di Caffe 100% Arabica MPS 15 капсули

330 ден

Pregiato CheAmor di Caffè e фина мешавина од 100% арабика, со уникатна арома и рафиниран вкус.
Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.
Пакување: 15 капсули.
Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).
Произведува: CheAmor di Caffe., Италија.

Достапно

CheAmor Pregiato di Caffe 100% Arabica MPS 15 капсули

330 ден

Кошница