Виски Dalwhinnie 15 0,7L + кутија

3,200 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 43%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221 kcal
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Далвини дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Dalwhinnie 15 0,7L + кутија

3,200 ден

Кошница