Виски Glenfiddich IPA Experiment 0,7L + кутија

4,300 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 43%.
Енергетска вредност: 100 ml = 915 kj / 221 kcal
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Гленфидих дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Glenfiddich IPA Experiment 0,7L + кутија

4,300 ден

Кошница