Виски Dimple Golden Selection 0,7L

1,900 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml = 892kj/213kcal.
Зафатнина(во литри): 0.7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џон Хег компанија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Dimple Golden Selection 0,7L

1,900 ден

Кошница