Вотка Crystal Head 1L + кутија

3,990 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарки.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml = 919kj/220kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Глобфил дестилерија.
Земја на потекло: Канада.

Достапно

Вотка Crystal Head 1L + кутија

3,990 ден

Кошница