Ликер Feeney’s Irish Cream 1L

690 ден

Состав: ирско виски, млечен крем, какао.
Алкохол: 17%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1277 kj / 305 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: First Ireland Spirits дестилерија.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Ликер Feeney’s Irish Cream 1L

690 ден

Кошница