Бренди Metaxa 5 Stars 1L

990 ден

Состав: алкохолен дестилат од грозје.
Алкохол: 38%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Метакса дестилерија.
Земја на потекло: Грција.

Достапно

Бренди Metaxa 5 Stars 1L

990 ден

Кошница