Виски Бурбон Four Roses 1L + лимена кутија

1,650 ден

Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во лимена кутија.
Произведува: Фор Розес дестилерија.
Земја на потекло: САД.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница