Виски Parkers Finest 1L

830 ден

Состав: aлкохолен дестилат од житарки.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 930 kj / 224 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Агнус Данди дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска/Велика Британија.

Достапно

Виски Parkers Finest 1L

830 ден

Кошница