Виски Glenfiddich 12 0,7L + кутија

2,900 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml=915kj/221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Гленфидих дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Glenfiddich 12 0,7L + кутија

2,900 ден

Кошница