Џин Gordon’s 0,7L

890 ден

Состав: aлкохолен дестилат од бобинки на смрека, коријандер и други билки.
Алкохол: 37.5%.
Енергетска вредност: 100ml = 867kj/207kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Алексендер Гордон & Ко.
Земја на потекло: Велика Британија.

Достапно

Џин Gordon’s 0,7L

890 ден

Кошница