Џин Hendrick’s 0.7L

2,100 ден

Состав: aлкохолен дестилат од билки.
Алкохол: 41.40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 947 kj / 229 kcal.
Зафатнина(во литри): 0.7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Гирван дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Џин Hendrick’s 0.7L

2,100 ден

Кошница