Виски Hankey Bannister 1L

750 ден

Состав: aлкохолен дестилат од житарки.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1172 kj / 280 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Инвер Хаус дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Hankey Bannister 1L

750 ден

Кошница