Коњак Hennessy Richard 0,7L + кутијa

Original price was: 492,000 ден.Current price is: 450,000 ден.

Состав: алкохолен дестилат од грозје.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Хенеси дестилерија.
Земја на потекло: Франција.

Достапно

Коњак Hennessy Richard 0,7L + кутијa

Original price was: 492,000 ден.Current price is: 450,000 ден.

Кошница