illy Intenso 100% Arabica E.S.E 18 хартиени патрони

510 ден

Состав: 100% Арабика.

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Достапно

illy Intenso 100% Arabica E.S.E 18 хартиени патрони

510 ден

Кошница