illy IperEspresso Brasile 18 капсули

599 ден

Интензивен вкус, со ноти на карамела.

Пакување: 18 капсули за illy Iperespresso кафемати.

Нето тежина: 120,6 гр.

Достапно

illy IperEspresso Brasile 18 капсули

599 ден

Кошница