illy IperEspresso Classico 18 капсули

599 ден

Classico, класичното печено кафе има долготрајна сладост и деликатни ноти на карамела, цвет од портокал и јасмин.
Пакување: 18 капсули за illy Iperespresso кафемати.
Нето тежина: 120,6 гр.

Достапно

illy IperEspresso Classico 18 капсули

599 ден

Кошница