Виски Jack Daniel’s 1,75L + кутија

4,000 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 219kcal.
Зафатнина(во литри): 1,75Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniel’s 1,75L + кутија

4,000 ден

Кошница