Вотка Grey Goose 3L + кутија

16,300 ден

Состав: алкохолен дестилат од пченица.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml=920kj/220kcal. Произведува:
Зафатнина(во литри): 3Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Бакарди.
Земја на потекло: Франција.

Достапно

Вотка Grey Goose 3L + кутија

16,300 ден

Кошница