Виски Jack Daniel’s Tennessee Travelers Bold & Spicy 0,5L

1,900 ден

Состав: алкохолен дестилат од од 70% ‘рж, 18% пченка и 12% јачменов слад.
Алкохол: 53,5%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1237 kj / 295 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniel’s Tennessee Travelers Bold & Spicy 0,5L

1,900 ден

Кошница