Виски Jack Daniels Bottled in Bond 1L

2,340 ден

Состав: алкохолен дестилат од пченка, ‘рж и јачмен.
Алкохол: 50%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1144 kj / 274 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniels Bottled in Bond 1L

2,340 ден

Кошница